Jävla vandalism jävlar!!!

Har inte skrivit något eftersom jag har jobbat och är då väldigt trött när jag kommer hem och på helger MEN detta tar priset och jag blir så jävla förbannad!!!!

 

Det har brunnit tre gånger i den kommun jag bor (och nära mig) och det har ringt in folk till kommunhuset om vandalism och mopedister som har sönder saker och är förjävliga… ”Det är så torrt ute så det börjar brinna av sig självt.”  FUCK THAT!!!! Bränderna startas av snorungar som har tråkigt (inge sommarjobb o.s.v.) så de vill att något ”kul/intressant” ska hända.

 

Idag när jag jobba så tog det fan PRISET!!!
Jag sommarjobbar åt kommun med att rensa ogräs, plocka skräp, måla m.m. och idag var vi på ett dagis där två fönsterrutor blivit krossade. Den ena var sprucket men den andra var sönder rakt igenom och sen hade de också hoppat in och vandaliserat inne (men dock inte tagit något). Det som nu gör mig så jävla arg och förbannad är att de sedan tagit glasbitar och splitter och spritt ut det över gården och tro det eller ej… Grävt ner det i sandlådorna!!!! Där barnen leker!!!
Vad är det som är så jävla roligt med det? Kan någon förklara? Är det kul att barnen kan skada sig på det?!

 

Fyfan vill bara slå in deras jävla näsor! En mask är smartare!!
Väx upp och bete er som en normal människa!!! INTE OKEJ!!!!!!!!!!!!!!!

 

Här är så ni kan läsa själva när de lokala nyheterna vad där:
http://www.marsta.nu/News.aspx?articleId=11149

 

Blir väldigt glad om ni lämnar en kommentar på detta

Tack ^_^

emmber.blogg.se

Skit som både handlar om mig men även sånt som kanske händer runt om som jag stör mig på/har starka åsikter om (det jag skriver e mina åsikter så säger inte de är rätt eller fel).

RSS 2.0