Stor fet lögn

Det där med att alla tjejer sätter alla bra killar i "friendzone" är en lögn och att det bara e tjejer som gör det... pff. Ja okej det kanske är fler tjejer som gör det men inte bara.
 
Eller... kanske man bara ska säga att vissa drog kärlekens nitlott??
Vart singel i 17 år och blir ju 18 år i december... Sorgligt värre fan... E jag verkligen så ful? Har jag verkligen en sån dålig personlighet? Jag har seriöst dålig självförtroende men vissar det fan aldrig men det här ger mig bara änu sämre XD
Jag tycker inte jag e egoistik eller självgod... ser mig som en rätt snäll och vänlig person (dock något hetlevrad). Men så ser man bekanta som man tycker har "sämre" personlighet än en själv verkar ha en underbar partner och då början man fundera (e det fel/elakt att tänka så? Känenr mig fan taskig :/).

Frågade nyligen en kille jag gilla om vi skulle träffas någon gång (såhär nu när det e sommar) och då fick man till svar "Nja någon gång"... Fyfan va den sved... Han var egentligen bara för feg för att säga nej. Nu har man försökt på en trevlig och gullig kille men inte fan blev/gick det bättre så FUCK THIS SHIT! Ger upp! Jag e inte gjord för att ha pojkvän (jag drog nitlotten) och det finns fan mer i livet än kärlek.
 
Det jag ville komma fram till är att det är fan inte så lätt för tjejer som killar verka tro. Jag har killkompisar och kan komma överens med dem (men verkar mer vara typ som en syrra för dem som dom kan jävlas runt med och inte tror att att jag faktiskt tar åt mig vissa saker dom säger)... Men de flest killrelationer jag har börjar med att de påpekar något korkat om mig (framför allt min längd och det sårar som fan men jag visar det inte... har värdens jävla längdkomplex) och att jag då blir lite småirriterad "Tack för infon mister Obvious! Tror du inte jag vet det eller!?" (fast det jäller fan tjejer också -_-).
 
 
Har ju ändå kärlek från min familj och mina vänner. Dom älskar mig och kommer alltid finnas där för mig (istället för en pojkvän som kanske bara hålelr några månader sen e det slut) och det räcker för mig. <3
 
 

emmber.blogg.se

Skit som både handlar om mig men även sånt som kanske händer runt om som jag stör mig på/har starka åsikter om (det jag skriver e mina åsikter så säger inte de är rätt eller fel).

RSS 2.0